Onze werkwijze

1. Kick Off

Na het feestje dat we gevierd hebben, omdat we met je mogen gaan werken gaan we aan de slag. We beginnen met onze kick off. Waarin we duidelijk afspraken maken en verwachtingen scherp zetten. Zodat we weten wat we aan elkaar hebben.

2. Invulling

Op basis van het gekozen media abonnement gaan we kijken naar de invulling van dat abonnement. Welke formats passen het beste bij je doelstellingen en welke soort gasten gaan we uitnodigen? 

3. Redactie & planning

Nu gaat het 7DTV team voor je aan het werk. Alles wordt ingepland, gasten worden benaderd, en alle voorbereidingen voor de opnames worden gemaakt. Uiteraard houden we je op de hoogte van alles.

4. Opname & Editing

7DTV produceert alle opnames in onze TV studio of op lokatie en op basis daarvan alle andere assets die binnen het abonnement passen. Denk aan social media clips, redactionele artikelen en andere extra content.

5. Oplevering

Altijd een spannend moment. De video's zijn klaar, de gesprekken zijn af en alles kan worden bekeken, gecheckt en waar nodig aangepast. Hierna wordt alles netjes opgeleverd door ons aan jou.

6. Publishing

Natuurlijk ga je zelf aan de slag met het publiceren van het materiaal. Daarnaast gaat het eco systeem van 7DTV voor je aan de slag. En als deze twee goed op elkaar worden afgestemd worden de resultaten alleen maar verbeterd.

7. Evaluatie en continuering

De kracht van 7DTV zit hem in de continuïteit.

Gepubliceerde content wordt blijvend en met regelmaat onder de aandacht gebracht door onze redactie, op basis van relevantie. De waarde zit hem namelijk ook en vooral in de longtail. De video's van 7DTV houden hierdoor lang hun waarde.

Op basis van uitgebreide statistieken en rapportages worden behaalde resultaten gedeeld en gaat 7DTV ervoor om voor de lange termijn met haar content partners samen te werken.