Videoserie

7DTV werkt graag samen met partners die content marketing en branded content in willen zetten binnen hun communicatiemix. Ze biedt hiervoor een unieke propositie.

Waarom?

Bedrijven met een zakelijke doelgroep doen steeds meer aan content marketing om hun doelgroep te boeien en video en podcasts worden hierin steeds belangrijker. Terecht, want alleen reclame maken en vertellen hoe goed je bent, is niet meer voldoende.

Waar het om gaat is relevantie. En dat bereik je door content te maken waar jouw doelgroep in geïnteresseerd is. Dat is niet alleen prettig voor je doelgroep, maar ook voor jouw bedrijf. Je creëert autoriteit op jouw vakgebied, onderscheidt je van je concurrenten, je bindt je klanten en prospects, wordt beter gevonden in de zoekmachines en online bereik en betrokkenheid stijgt, om maar een paar dingen te noemen.

Maar online video, podcasts en business interviews op een goede manier maken en publiceren is een vak apart en daar komt 7DTV in beeld.

Wat?

7DTV is op zoek naar bedrijven die zich willen profileren op een specifiek thema en daarbij video interviews in willen zetten. Initiatiefnemer en gezicht van 7DTV, Ronnie Overgoor, is gespecialiseerd in het maken en publiceren van boeiende business gesprekken en maakt deze graag in samenwerking met bedrijven en organisaties.

Ronnie beschikt over een eigen YouTube studio en diverse kanalen waaronder een krachtig YouTube platform en podcast kanaal met zeer kwalitatief bereik.

Waarde

➡️ Productiewaarde. De gesprekken worden opgenomen in een hoogwaardige TV studio met Ronnie Overgoor als gesprekspartner, een zeer ervaren en geliefde zakelijk interviewer en oprichter van 7DTV,

➡️ Partners krijgen het recht om de video’s in te zetten voor eigen gebruik op eigen kanalen en platformen,

➡️ 7DTV ontzorgt. Van selectie gasten, redactie, tot productie en publicatie,

➡️ Het videoportret wordt gepubliceerd op alle kanalen van 7DTV (sitepodcastYouTube, nieuwsbrief, LinkedIn, Instagram, TikTok, etc.),

➡️ De ‘search’ en ‘longtail’ waarde van 7DTV videoseries zijn zeer hoog. Bij het zoeken op de naam van de geïnterviewden op Google of op YouTube komt de video zeer regelmatig in de topresultaten te staan,

➡️ Redacties van diverse zakelijke media gebruiken 7DTV regelmatig als bron, waardoor onze gasten onder de aandacht kunnen komen van deze redacties en diverse zakelijke platforms publiceren regelmatig videoportretten van 7DTV.

Investering

Vanaf € 2.150,00 ex BTW per video en de minimale afname voor een serie is zes. Hierbij is het volledige (non-exclusieve) recht op gebruik inbegrepen. 7DTV houdt haar recht op publicatie,

Een serie wordt als aparte playlist gepubliceerd op het YouTube kanaal en Ronnie maakt in de intro transparant duidelijk dat het om een partnership gaat.

Voorwaarden

We doen niet aan gescripte toneelstukjes en reclamepraat. Ronnie Overgoor gaat open het gesprek in. Alleen dan is het boeiend voor onze kijkers en zinvol voor onze gasten.

Opdrachtgevers

7DTV werkt voor een diverse mooie opdrachtgevers. Hieronder een selectie: