Eigen serie op 7DTV


7DTV werkt graag samen met partners die content marketing en branded content in willen zetten binnen hun communicatiemix. Ze biedt hiervoor een unieke propositie.

Waarom

Bedrijven met een zakelijke doelgroep doen steeds meer aan content marketing om hun doelgroep te boeien en video en podcasts worden hierin steeds belangrijker. Terecht, want alleen reclame maken en vertellen hoe goed je bent, is niet meer voldoende.

Waar het om gaat is relevantie.

En dat bereik je door content te maken waar jouw doelgroep in geïnteresseerd is. Dat is niet alleen prettig voor je doelgroep, maar ook voor jouw bedrijf. Je creëert autoriteit op jouw vakgebied, onderscheidt je van je concurrenten, je bindt je klanten en prospects, wordt beter gevonden in de zoekmachines en online bereik en betrokkenheid stijgt, om maar een paar dingen te noemen.

Maar online video, podcasts en business interviews op een goede manier maken en publiceren is een vak apart en daar komt 7DTV in beeld.

Wat

7DTV is op zoek naar bedrijven die zich willen profileren op een specifiek thema en daarbij video interviews in willen zetten. We zijn gespecialiseerd in het maken en publiceren van boeiende business gesprekken en maken deze in samenwerking met bedrijven en organisaties. We beschikken over een tv studio, professionele presentatoren, redactionele formats en diverse kanalen waaronder een krachtig YouTube platform met zeer kwalitatief bereik.

 


 


Videoserie 'The Future of YouTube' in samenwerking met 5PM


Waarde

 • Productiewaarde. De gesprekken worden opgenomen in een hoogwaardige TV studio met Ronnie Overgoor als gesprekspartner, een zeer ervaren en geliefde zakelijk interviewer en oprichter van 7DTV,
 • Een video wordt gemiddeld duizenden keren bekeken op de kanalen van 7DTV (site, podcast, Vimeo, YouTube, nieuwsbrief, social media, etc.). Uiteindelijk bereik van de videos en onze series hangt af van zaken als populariteit onderwerp en bekendheid geïnterviewde,
 • Het bereik is zeer kwalitatief. Op het YouTube kanaal van 7DTV is de gemiddelde kijktijd ruim 7 minuten, wat extreem lang is voor een YouTube kanaal,
 • De ‘search’ en ‘longtail’ waarde van 7DTV videoseries zijn zeer hoog. Bij het zoeken op de naam van de geïnterviewden op Google of op YouTube komt de video zeer regelmatig in de topresultaten te staan,
 • Veel merken willen hoogwaardige eigen video content op hun eigen site en kanalen. 7DTV geeft hun het recht de serie te publiceren op deze eigen kanalen,
 • Redacties van diverse zakelijke media zoals BNR, RTLZ, Sprout en Quotenet gebruiken 7DTV regelmatig als bron, waardoor onze gasten onder de aandacht kunnen komen van deze redacties,
 • En diverse zakelijke platforms publiceren regelmatig videoportretten van 7DTV.

Investering

 • De totale investering bedraagt eenmalig tussen de € 2.500,00 en de €3.000,00 ex BTW per video en de minimale afname voor een serie is vier. Hierbij is het volledige (non-exclusieve) recht op gebruik inbegrepen. 7DTV houdt haar recht op publicatie,
 • Inclusief een compleet social media pakket met een redactioneel artikel, Instagram image en een video teaser met ondertiteling voor gebruik op social media.
 • Is de investering voor een serie te hoog, dan kan ook gebruik worden gemaakt van onze mogelijkheid een los videoportret af te nemen.

Voorwaarden

 • We doen niet aan gescripte toneelstukjes en reclamepraat. Ronnie Overgoor gaat open het gesprek in. Alleen dan is het boeiend voor onze kijkers en zinvol voor onze gasten,
 • Lees of jullie verhaal past in de redactionele gedachte en opzet van ons platform. Dat is voor ons belangrijk.

Interesse?

Geïnteresseerd of wil je meer weten?

Neem dan direct contact op met initiatiefnemer Ronnie Overgoor via +31646036777 of ronnie@7dtv.nl, of via het contactformulier onderaan deze pagina.

We maken ook regelmatig losse videoportretten. Dit is vooral interessant voor ondernemers, specialisten of directie en MT leden die zich op een professionele wijze inhoudelijk willen profileren. Je vindt op deze pagina meer informatie hierover.

 

7DTV werkte al samen met een breed palet aan partners, zoals ABN Amro Mees Pierson, DLA Piper, Graydon, 5PM, Quotenet, De Ondernemer, Unicef, ONL, Ricoh, KPN en Van Lanschot.

 


 


Videoserie 'DLA Piper Talks' in samenwerking met DLA Piper


 

ACTUEEL

Op dit moment maken en publiceren we ook speciale videoseries op een wat andere manier. Niet vanuit de studio, maar op lokatie, of zelfs helemaal online.

Deze laatste vorm bieden we nu aan vanaf €1.250,-. Meer weten? Mail of bel met oprichter 7DTV Ronnie Overgoor over de mogelijkheden.

06 - 46036777 | ronnie@7dtv.nl