Onze formats

Onze content partners kunnen afhankelijk van hun media abonnement een jaar lang afleveringen afnemen binnen onderstaande formats van 7DTV.

Gasten worden in overleg bepaald, de redactie en invulling van het gesprek gebeurt door 7DTV.

STANDAARD 7DTV FORMATS

VOOR BASIS EN PROFESSIONAL ABONNEMENTEN

Neem je als content partner bij 7DTV een Basis of een Professional abonnement af, dan kun je de video credits inwisselen voor afleveringen van onderstaande programma formats.

PROFILE

Profile is het basis format van 7DTV. Één gast in de stoel. In 20 minuten wordt een profiel geschetst. Geen verkooppraat of WC Eend verhalen. Maar een echt gesprek.

In Profile ontvangen we gasten met een eigen ondernemersverhaal, specifieke vakkennis, of een duidelijke mening en visie over zaken die relevant zijn voor zakelijk Nederland.

Iedere serie afleveringen die we met een content partner maken en publiceren is gekoppeld aan een of meerdere thema channels binnen 7DTV.

1,5 video credits per aflevering

ONDERNEMERSLESSEN

5 Ondernemerslessen in 20 minuten. Dat is de opzet van dit programma, waarin iedere aflevering één prangende ondernemersvraag centraal staat.

Specialisten en ondernemers delen hun praktische en toepasbare lessen op hun eigen vakgebied. 

De afleveringen kennen een duidelijke koppeling met een of meerdere thema channels binnen het 7DTV platform.

1,5 video credits per aflevering

TABLE TALK

Al voelt Table Talk als een informeel gesprek na het eten aan tafel, in Table Talk worden zaken scherp en duidelijk behandeld. Aan tafel 3 of 4 gasten met duidelijke expertise op het te bespreken onderwerp of thema.

Dit kunnen specialisten zijn, of ervaringsdeskundigen. In een half uur gaat een van onze presentatoren doelgericht het gesprek aan met de tafelgasten om duidelijkheid te scheppen voor de kijkers van Table Talk.

Table Talk is ook beschikbaar in een live variant als webinar.

3 video credits per aflevering

ENTERPRISE 7DTV FORMATS

EXCLUSIEF VOOR ENTERPRISE ABONNEMENTEN

Waar bij het Basis en het Professional abonnement afleveringen worden afgenomen van de algemene 7DTV programma formats wordt bij het Enterprise abonnement een uniek eigen format speciaal voor de contentpartner ontwikkeld.

Dit format wordt redactioneel op maat gemaakt, en vormgegeven in overleg met de content partner.

Dit biedt de content partner de unieke mogelijkheid een eigen serie te publiceren op 7DTV over een eigen onderwerp of thema.